Søk hytter:Hytter i Akerhus m/ Oslo med Hytter Norge

Akershus - En naturlig del av Oslo
Kilde: www.akershus.com

Bjerggata roser      
Akershus gir deg et alternativ til storbyen, enten det gjelder en ettermiddagstur, en søndagstur eller et lengre opphold. Med Oslo som utgangspunkt kan alle deler av fylket nås i løpet av en times tid. I en travel tid kan det være godt med et avbrekk; tid til å gjøre noe som er annerledes eller som du vanligvis gjør, men ikke har tid til i hverdagen.
Variasjon og mangfold gjør Akershus til et spennende bekjentskap for de som er på jakt etter attraksjoner og aktiviteter!

Attraksjoner
Akerhus fylke har spilt en særdeles viktig rolle i norsk historie. Vi er svært stolte av våre tradisjoner, og har mange severdigheter som gjenspeiler dette. Ikke minst gjelder dette Eidsvollsbygningen, hvor den norske grunnloven ble vedtatt i 1814. I Fet kommune finner man Fetsund Lenser, som gir oss ett svært spesielt innblikk i hvordan tømmerfløting foregikk i våre vassdrag. Andre attraksjoner som må nevnes spesielt er Henie- Onstad Museum, Bærums Værk, Asker museum, Drøbak by og Sør-Gardermoen med Forsvarets Flysamlingen Gardermoen. Velkommen!

Aktiviteter
Alle aldersgrupper vil i Akershus finne aktiviteter man kan ha glede av. Blant annet har man et velutviklet gårdsturisme tilbud, som er svært populært. I Follo finner man en av landets best besøkte reisemål, nemlig fornøyelsesparken TusenFryd. Foretrekker man aktiviteter i nærkontakt med naturen, er dette svært godt tilrettelagt flere steder i fylket. I Hurdal finner man også ett godt utbygd skitilbud om vinteren.

Online booking: