Søk hytter:Hytter i Buskerud med Hytter Norge

Hemsedal Buskerud      
Buskerud
Kilde: www.eventyrveien.com

Hemsedal
ønsker deg velkommen til en levende bygd med mektige fjell, vakkert kulturlandskap og mange aktiviteter. Her kan du fiske i en av Norges beste ørret elver, spille golf, sykle, vandre, klatre, fly i paraglider, ri, padle, bade, dra på elgsafari og stølsbesøk eller bli med på guidede fjellturer.

Hemsedal har et eget sykkelkart med gode turforslag. Sykkelrutene er gradert fra lette grønne til avanserte sorte turer.
Haugastoel Buskerud      
Ønsker du en ”køfri” golfrunde i spektakulære naturomgivelser kan Hemsedals to 9-hulls golfbaner anbefales. Hemsedal Golfalpin er en krevende skogsbane, mens Hemsedal Golfbane i Grøndalen er en parkbane med mange vannhinder. Hemsedal er det ideelle utgangspunktet for flotte utflukter med egen bil til fjordene, breene eller rundt i Hallingdal. Hemsedal har sitt eget vandreprogram ”Topp 20” som er merkede turer til 20 av Hemsedals fjelltopper. Turene varierer i vanskelighetsgrad fra lette grønne og blå til mer avanserte røde og sorte stier. For barna er det spesielt attraktivt å kjøpe et merke for hver gjennomført topptur.
Online booking: